Tisztelt Gazdálkodók!

Tájékoztatom Önöket, hogy a nitrátérzékeny területen gazdálkodóknak, illetve az ország egész területén a magánszemély háztartási igényét meghaladóan állatot tartóknak minden évben szeptember 1 és december 31 között adatot kell szolgáltatniuk. 

Az adatszolgáltatás ez évben csak elektronikus formában tehető meg. ( a NéBIH honlapjáról letölthető adatlappal) 

Az adatszolgáltatási kötelezettség az elmúlt gazdálkodási évre, tehát 2013. szeptember 1. és 2014. augusztus 31. közötti időszakra vonatkozik, s a gazdálkodási évben vezetett gazdálkodási napló, vagy azzal egyenértékű adattartalommal rendelkező nyilvántartáson alapul. 

Az adatszolgáltatás 2014. év végén nem vonatkozik azokra a gazdálkodókra, akiknek a területe 2013. szeptember 1-től vált nitrárérzékennyé. Számukra az adatszolgáltatás 2015. szeptember 1-től válik esedékessé. 

Amennyiben fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése van, segítségre van szüksége, keresse fel a falugazdászt.

Wiszt Melinda

Falugazdász ügyfélfogadás

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. június 24-28-ig a falugazdász ügyfélfogadás a Gyulai Járási Hivatalban lesz.

Wiszt Melinda falugazdász

Falugazdász fogadónap

Tisztelt Gazdák!

Értesítjük Önöket, hogy a falugazdász 2013. május 1-je szerda helyett 2013. május 2-án, csütörtökön reggel 8:30-tól várja az ügyfeleket a könyvtárban.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató