Önkormányzati közlemény!

FÖLDTULAJDONOSOK FIGYELEM! 

A mezőgazdasági célú vízszolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében a Nemzeti Agárgazdasági Kamara falugazdász hálózatán keresztül felméri a mezőgazdasági célú felszíni vizekből kielégíthető igényeket. 

A felmérés végső határideje 2014. március 31. hétfő. 

Az adatlap kitöltésében a falugazdász mellett bekapcsolódik a gazdák segítségére Lőkösháza Község Önkormányzata. 

2014. március 26-án, szerdán a művelődési házban a falugazdásznál; a falugazdász hölgy és az önkormányzat munkatársa egy időben rendelkezésre áll az adatlapok kitöltésének elősegítése érdekében.

 

Tisztelettel kérjük a Lőkösházi Gazdákat, hogy minél többet jelenjenek meg március 26-án, és jelezzék igényüket az öntözővíz igény vonatkozásában.

Amennyiben kellő számú igénybejelentés érkezik, úgy a település bekerülhet, azon települések közé, ahol megvalósulhat későbbiekben ez a program.

Előre is elnézésüket kérjük, jelen levelünkkel azon földtulajdonosokat keressük meg első körben, akik az önkormányzat adatbázisában, mit adóalanyok szerepelnek. Pontosítás folyamatban van: ebben a kérdésben felvettük a kapcsolatot az AGRÁRGAZDASÁGI Kamarával.

 

Kérjük a Tisztelt Gazdákat, hogy az információkat minél szélesebb körben osszák meg egymással, amíg az adatbázis pontosítása nem történik meg.

 

Megértésüket köszönjük!

 

További kérdéseikkel kérjük, forduljanak az önkormányzatnál Révész Bernadett kirendeltség-vezetőhöz.

 

                                                                                              Szűcsné Gergely Györgyi

                                                                                              polgármester

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató