Tisztelt Lőkösháziak!

A jubileumi év tiszteletére a lőkösházi művelődési ház egy sorozatot indított.  A cél, hogy bemutassuk a Lőkösházán élő vagy innen elszármazott amatőr festőművészeket, vagy más művészeti ágban tehetséges embereket!

A sorozat második darabjaként bemutatkozik Nagy József, községünkből elszármazott, jelenleg Békéscsabán élő festő. Nagy József így mesélt nekünk arról, hogyan lett amatőr festő. ”Családi indíttatásra kezdtem el festeni. Családomtól egy  karácsonyra egy festőkészletet kaptam, mivel korábban többször viccesen megjegyeztem egy-egy festmény láttán, hogy ezt én is meg tudnám csinálni…… erre jött a család válasza: - akkor csináld! Így indult el a festészettel való kapcsolatom. Képeim témája teljes mértékben vegyes, mikor mi ihlet meg. Egyre több örömöt találok a festésben. Nyaranta alkotó táborokba járok, ott igyekszem tanulni a festészetről. Több alkalommal volt lehetőségem kiállítani már. Képeimet bemutattam már Békéscsabán, Gyulán és Kétegyházán is. Külön megtiszteltetés, hogy most szeretett szülőfalumban is bemutathatom a képeimet!

Nagy József kiállítása megtekinthető a művelődési házban 2024. április 30-ig.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató