Barnakőszén igényfelmérés

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Belügyminisztérium az önkormányzatok közreműködését kérte, a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében.

Az igényfelmérés során az önkormányzatnak összesített adatokat szükséges rögzítenie az e célt szolgáló adatlapon, mely adatok az igényt jelző háztartások száma és a barnakőszén összesített mennyisége mázsában kifejezve.

 

Az adatszolgáltatás határidőben való teljesítése érdekében tisztelettel kérjük a településen élő, barnakőszén – tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosságot, hogy a jelen tájékoztatóval egy időben elérhetővé tett „Adatszolgáltatás lakossági barnakőszén felméréshez” elnevezésű adatlap kitöltésével és a Lőkösháza Község Önkormányzata részére 2022. szeptember 29-én 16 óráig történő eljuttatásával segítse a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan a várhatóan felhasználásra kerülő barnakőszén mennyiség felmérését.

Az adatlap letölthető Lőkösháza hivatalos honlapján vagy személyesen kérhető az önkormányzat titkárságán nyitvatartási időben.

Fontos hangsúlyozni, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja.  

Az igényfelmérésben szereplő adatok alapján a minisztérium által meghatározott fogyasztói áron tudják a későbbiekben a barnakőszenet megvásárolni. A minisztérium által meghatározott fogyasztói árat a központi döntést követően tudjuk közzé tenni a lakosság számára.

Nem keverendő össze a szociális alapon igényelhető tüzelőanyag támogatással!

Tisztelettel: dr. Nagy Sándor jegyző

Igénylőlap letöltése

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató