2021. évben is lesz tanévkezdési támogatás Lőkösházán

Lőkösháza Község Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött arról, hogy a lőkösházi állandó lakcímmel rendelkező, bölcsődei, óvodai nevelésben részt vevő, valamint általános, közép-és felsőfokú oktatási intézmények nappali tagozatán tanuló gyermekek évkezdéséhez támogatást biztosít.

E támogatással szeretnénk enyhíteni a családokra nehezedő terheket.

A tanévkezdési támogatás összege gyermekenként 5.000 Ft.

A tanévkezdési támogatás iránti kérelmet a meghatározott formanyomtatványon kell benyújtani, 2021 év augusztus 1. napjától szeptember 30. napjáig. A határidő jogvesztő, ezen időpont után benyújtott igényeket kielégíteni nem lehet.

A nyomtatvány elérhető a www.lokoshaza.hu weboldalon a 2021. évi szociális dokumentumoknál, illetve az Önkormányzat Szociális irodájában.

A kérelemhez, amennyiben nem lőkösházi intézménnyel áll jogviszonyban a gyermek mellékelni kell a bölcsőde/óvoda/iskolalátogatási igazolást, hallgatói jogviszony igazolást.

Nem állapítható meg támogatás állami ellátásban részesülő gyermek számára.

A tanévkezdési támogatás megállapítása az Ifjúságpolitikai, Oktatási, Szociális, Kulturális és Sport Bizottság hatásköre.”

Kérjük a tisztelt érintett családokat, hogy a kérelmüket a helyi rendeletben meghatározottak szerint, a megadott határidőig nyújtsák be!

Szűcsné Gergely Györgyi polgármester

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató