Online időpontfoglalás ügyintézéshez

A Gyulai Járási Hivatal Kormányablak Osztályánál történő ügyintézéshez időpont foglalható a https://idopontfoglalo.kh.gov.hu/bejelentkezes felületen, ügyfélkapu regisztrációval.

Aki még nem rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, az időpontot foglalni kizárólag az ügyfélkapu regisztrációhoz tud.

Az ügyfélnek első lépésként ki kell választania azt a kormányablakot, ahová időpontot szeretne foglalni, majd az ügykört, amellyel kapcsolatban a kormányablakot fel kívánja keresni. Amennyiben az ügykört kijelölte, a rendszer által felajánlott időpontok közül foglalhat, adatainak (e-mail cím, név, telefonszám) megadásával.

A Gyulai Járási Hivatal Nyugdíjbiztosítási Osztályánál történő ügyintézéshez időpont foglalható a https://nyugdijbiztositas.tcs.allamkincstar.gov.hu/hu/ felületen.

Az ügyfélnek első lépésként meg kell adnia az ügykört, és ki kell választania, hogy új ügyet kíván indítani, vagy folyamatban lévő ügyét szeretnék intézni. Majd a lakóhelye irányítószámának rögzítésével valamint adatainak (személyes adataik, TAJ szám, e-mail cím) megadásával választhat a rendszer által felajánlott időpontok közül.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató