Ünnepi alakuló ülés

Lőkösháza Község Önkormányzata, 2014.október 27-én tartotta meg az ünnepi alakuló ülését! A terem nagyon hamar megtelt. Köszönjük a lőkösházaiaknak, hogy jelenlétükkel megtiszteltek bennünket. A Helyi Választási Bizottság Elnöke, Bozó József ismertette a helyhatósági választások eredményét. Átadták a polgármesteri és képviselői mandátumokat, ezt követően letették az esküt. A település alpolgármesterének Enyedi József képviselőt választották, aki a képviselők közül a legtöbb szavazatot kapta.

 

A településen továbbra is két bizottság végzi a munkáját az elkövetkező öt évben. A Pénzügyi, Ügyrendi Bizottság elnöke Vásárhelyi László, tagjai Borzán Jánosné, Nagy Csaba képviselők lettek. A bizottság munkáját külsős tagként segítik: Tóth János Mihályné és Czilli Attila. A másik bizottság is megalakult, mely továbbra is szociális, kulturális, oktatási és ifjúságpolitikai ügyekkel fog foglalkozni. Elnöke Balogh Istvánné, tagjai: Borzán Jánosné, Telek János, Nagy Csaba, külsős tagjai pedig: Bozó Mihályné Méhesi Éva, Kovács Gáborné, és Körtvélyesi Lajos lettek.

Minden képviselőnek kívánunk sikeres és eredményes öt esztendőt, hogy minél több ügyben járhassanak el Lőkösháza érdekében! Továbbra is kiemelt fontosságú az őszinteség, a nyilvánosság és a szakmaiság.

Ennek szellemében arra kérjük a lőkösházi embereket, hogy továbbra is tiszteljenek meg bennünket őszinte véleményükkel, kritikai észrevételeikkel! Lőkösházán nincs polgármesteri fogadóóra: a hivatal ajtaja mindenki előtt nyitva áll, bármikor felkereshetik, hogy megbeszélhessék a problémáikat!

Az ülés zárásaként köszöntötték Köves Mihály polgármester Urat, Doboz Nagyközség megválasztott település vezetőjét. Megköszönték a településen végzett kimagasló szakmai munkáját, és az új feladatához sok sikert kívántak neki!

Az ülésről készült képek megtekinthetők a képtárban!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató