Köszönetnyilvánítás

Lőkösháza Község Önkormányzata ezúton is szeretné megköszönni mindazoknak a lőkösházi lakosoknak a segítségét, akik az erdő gyérítése alkalmával a levágott gallyat felajánlották az önkormányzatnak. A gallyból a közfoglalkoztatási program keretében apríték és brikett is készül, melyet az önkormányzat az intézményeiben kíván hasznosítani.

Jelentősen csökken a fűtési költségek nagyságrendje, hiszen nyáron a szalmabálát készít az önkormányzat, télen pedig a fasorait gallyazza, melyből tüzelőanyag lesz az év során. Emellett megköszönjük a hozzánk eddig eljuttatott gally felajánlásokat. Eddig közel harminc pótkocsi gallyat kaptunk a lakosságtól, melyet egy depóniában helyezünk el, ezt követően felaprítjuk, brikettáljuk. A felajánlott gallyat az önkormányzat mindenkitől elhozza.

Köszönjük a felajánlást: Fekete Bélánénak, Vízi Ferencnek, Zámbori Róbertnek, Czilli Attilának, Kotroczó Jánosnak, Nagy Bélának.

Továbbra is szívesen vesszük a felajánlásokat!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató