„Nyári diákmunka elősegítése 2015.” program indul Lőkösházán

Ismét lesz nyári diákmunka Lőkösházán, melynek időtartama: 2015. 07. 01. - 2015. 08. 31. 

Érdeklődni lehet az Önkormányzati Hivatal 1. számú irodájában Révész Bernadett vagy Dócziné Telek Márta ügyintézőknél, illetve a 66/244-244-es telefonszámon.

A program célja a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítése.
A program célcsoportjába azok a 16-25 év közötti, nappali tagozaton, tanulói, vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok tartoznak, akik nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal.

A program keretein belül a foglalkoztatás történhet a települési önkormányzatoknál, illetve az önkormányzat fenntartásában álló, önkormányzati alapfeladat ellátását végző intézménynél.

Legfeljebb napi 6 órás foglalkoztatáshoz nyújtható támogatás, ami azonban nem lehet több mint a minimálbér – szakképzettséget igénylő munkakörökben a garantált bérminimum – időarányos hányada.
 
A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán közvetítést kérőként nyilvántartásba vetesse magát.

A nyilvántartásba vételre Lőkösháza Község Önkormányzat is lehetőséget nyújt helyben ügyfélfogadási időben, az Önkormányzati Hivatal 1. számú irodájában 2015. június hó 23. napjáig.

Kérjük az érdeklődőket, hogy szíveskedjenek magukkal hozni érvényes személyi okmányaikat és diákigazolványukat, vagy az iskolai tanulmányok befejezése miatt annak visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolást.

NYOMTATVÁNY LETÖLTÉSE

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató