Óvodai beírtakozás

Tisztelt Szülők!

Lőkösháza Községi Óvodája, értesíti az óvodáskort elért gyermekek szüleit, hogy a beiratkozás időpontja: 2015. május 4-től 8-ig délelőtt 8 órától délután 16 óráig tart.

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 2015. szeptember 1-től hatályba lépő rendelkezése szerint a gyermeknek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozáson kell reszt vennie. Ez a kötelezettség azon gyermekekre vonatkozik, akik 2012. szeptember 1. előtt születtek, és meg nem járnak óvodába.

 Az óvoda a gyermek 3 éves korától a tankötelezettség kezdetéig nevelő intezmény. Az óvoda felveheti azt a gyermeket is, aki a harmadik életevet a felvételtől számitott fél éven belül betölti, feltéve, hogy minden, a településen lakóhellyel, (ennek hiányában tartózkodási hellyel) rendelkező három éves és annál idősebb gyermek óvodai felvételi kérelme teljesíthető.

Az óvodai beiratkozáskor be kell mutatni:

  • a gyermek szilletesi anyakonyvi kivonatat
  • TAJ kartyajat
  • lakcimkártyáját
  • a szülő személyi azonositó okmányát, es lakcímet igazoló hatósági igazolványát

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató