"Kitörési pont a háztáji gazdaságok irányába"

Lőkösháza Község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. március 6-án megtartott rendkívüli ülésén meghozta döntését: csatlakozik a megyei "Kitörési pont a háztáji gazdaságok irányába" Békés Megyei közmunka pilot programba annak érdekében, hogy a településen csökkentse a munkanélküliséget.

A programhoz egy 11 fős csoport indításával kapcsolódunk. Ez a lehetőség elsődlegesen a hátrányos helyzetű dél-békési települések számára készült, de körzetünk országgyűlési képviselője, Simonka György Úr közbenjárásával Lőkösháza is bekerülhetett a programba.

Köszönjük a segítséget. A két esztendeig tartó projektben 455 munkanélküli kap lehetőséget, az önkormányzatok konzorciumi együttműködés keretében növénytermesztés és állattartás megvalósításával elkötelezettséget vállalnak a szociális szövetkezet létrehozására. A mai egyeztetésen mi is részt vettünk,ahol a program előkészítéséről volt szó.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató