Programzáró munkaebéd

Lőkösháza Község Önkormányzata programzáró munkaebédet tartott a településen jelenleg közfoglalkoztatásba bevont munkatársak, a képviselő testület, a hivatali kollégák  és a  rendezvényt támogató vállalkozók részvételével.

Az önkormányzat a rendezvényen megköszönte a Török család munkaebédhez nyújtott támogatását, és köszöntötte korábbi oktatóját,  Török Zsófiát, aki a tavalyi Start mezőgazdasági programban oktatta lányokat. Az elmúlt két év során  nagyon jó kapcsolat alakult ki a  vállalkozóval.

Az önkormányzat rengeteg szakmai segítséget kapott  a mezőgazdasági alprogram megvalósítása során a vállalkozótól.  A kapcsolatok  a jövőben sem fognak megszakadni. Már megkezdődött a közös gondolkodás az együttműködés újabb formáit illetően. Lehet, hogy hamarosan Tündérkert létesül majd a településen a kertészek szakmai bevonásával.

Az ebéd igazi különlegesség volt, hiszen a hús kivételével, melyet a család ajánlott fel, minden helyi termék volt: Lőkösházi kenyér és szikvíz, a közmunkaprogramban megtermelt hagyma, burgonya, őrölt paprika. A cékla is a közmunkaprogram keretében készült. A konyhán dolgozók ismét nagyon finomat főztek a helyben előállított alapanyagokból.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató