Idősek világnapja

Az Idősek Világnapja Alkalmából köszöntöttük az idős és szép korú embertársaink és mindazokat, akik jelen voltak ezen a napon. És nem utolsó sorban köszönjük a fellépőknek az előadásokat, a lökösházi óvodásoknak, a CRAZY tánccsoportnak, Tapasztó Mihálynénak a szép verset, a Támaszház – Közösségi Misszió műsorát, az általános iskolásoknak, a Barangoló Csűrdöngő Vándortáncház – a Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége Közhasznú Egyesület szervezésében a Kisberényke táncegyüttes táncosain és Hanó Krisztina aranygyöngyös néptáncos, néptánc pedagógusnak, valamint az Árvalányhaj Zenekarnak a fellépésüket.

Ezzel a jeles nappal kívánok minden idős és szép korúnak hosszú, boldog életet, mindenek előtt jó egészséget! Kívánom, hogy ne fogyjon el szeretteik figyelme, tapintata, legyen derűs életük. És kérem, unokáiknak adják át saját történeteiket, hogy ez a múltból táplálkozó jelen tartalékként szolgáljon a jövő nehézségeihez és örömeihez, s hogy a jó példát megtapasztalva nekik is kedvük legyen továbbadni tudásukat, tapasztalatukat. Isten Éltesse Önöket!

Képek a képtárban.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató