Hírek az Általános Iskolából

Tisztelt Szülők, kedves Gyerekek!

Értesítelek benneteket, hogy a 2014/2015-ös tanév szeptember 1-én (hétfőn) megkezdődik. A hagyományokhoz híven 8:00 órai kezdettel ünnepélyes tanévnyitóval indítjuk e napot, melyen köszöntjük az új első osztályos tanulókat is. Ezt követően minden osztály az osztályfőnök irányításával átveszi az előkészített tankönyveket, majd megkezdődik a tanítás. Kérem, mindenki csak a táskát, 1 db füzetet, tolltartót és üres órarendet hozzon magával! Az alsó tagozatos tanulóknak 12:35 órakor ér véget az első nap.

A napközis ellátás és az étkezés mindenki számára igény szerint biztosított. A szülőket tisztelettel kérem, hogy a kedvezményre jogosító okiratokat, illetve a befizetést igazoló csekket augusztus 18-tól a délelőtti órákban legyenek szívesek a titkárságon leadni! Felhívom továbbá a figyelmet, hogy a kedvezményes étkezési lehetőséget is csak abban az esetben áll módunkban biztosítani, ha a szülő a nyilatkozatot kitölti, illetve a kedvezményre jogosító okiratot bemutatja! Erre a lehetőséget ugyanúgy a titkárságon biztosítjuk mindenki számára!

Tisztelettel: Balogh Istvánné 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató